DIESEL DENIM MASTER STUDIO

Would you like to be the master of customizing denim? Now you have a change to show your vision at Diesel Denim Master Studio.

Haluaisitko olla mestari farkkujen tuunaamisessa? Nyt sinulla on mahdollisuus näyttää kyntesi Dieselin Denim Master Studiossa.

Diesel Denim Master Studio

Very exclusive Diesel Denim Master Studio arrived to Helsinki, Stockmann department store, for one month. After you buy a pair of Diesel jeans or denim shirt you can customize your denim with Diesel studs.

Ainutlaatuinen Diesel Denim Master Studio on saapunut Helsingin Stockmannille kuukaudeksi. Ostettuasi Dieselin farkut tai denim paidan voit tuunata ne persoonallisesti Dieselin niiteillä.

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio

Me and my fellow bloggers got an invitation to pimp our denim at the studio. I wrote Silver, of course, but I chose Braille writing.

Sain kutsun studiolle bloggaajakavereideni kanssa. Tietenkin kirjoitin niiteillä Silverin, mutta tällä kertaa valitsin pistekirjoituksen.

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio

Diesel Denim Master Studio at Stockmann (women´s & men´s fashion)
11.4. 12-16
18.4. 12-16
25.4. 12-16

3 Discussions on
“DIESEL DENIM MASTER STUDIO”
 • ootko ikinä ajatellu että voisit esimerkiks ottaa tatskan jossa ei lue silver? kuinka täynnä oot itteäs? :D

  sickness, ja vielä että oot kopioinu koko blogin nimen prince pelayolta.. + ne polvi / whatever tatskat..

  • Moi!
   En nyt näe, että tatskani edustaisivat sitä, että kylven itserakkaudessa ja palvon itseäni. Tatskat edustavat jokaiselle jotakin ja niiden takana on tarina. Ja todellakin voisin ottaa muumlaisen tatskan, jos vaan tarpeeksi merkityksellinen tulisi eteen.
   Jos tuntisit minua hieman enemmän, minua on kutsuttu pienestä pitäen hopeaprinssiksi. Silloin ei tainut olla edes blogeja. Kyllä, polveni tatskat, toteutustapa, on saanut inspiraation Prince Pelayolta. Mutta hän on yksi tyyli-idoleistani.

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.