THAT DRIES VAN NOTEN SHIRT

Rudolf Nureyev, the master of ballet and modern dance, inspired Dries Van Noten´s summer collection. Whole collection is so beautiful and I adore every piece. A gauzy pajamas shirt with one shoulder harness arrived from Selfridges couple of weeks ago and now I have pictures to show it to you. Oh and you can spot my new tattoo inked by my friend Petrie.

Rudolf Nureyev, baletin ja modernin tanssin mestari, inspiroi Dries Van Notenin kesämallistoa. Koko mallisto on niin kaunis ja rakastan jokaista vaatekappaletta. Utuinen pyjamapaita olkapääkoristeella saapui pari viikkoa sitten Selfridgesin nettikaupasta ja nyt minulla on kuvat esitellä tämä kaunis paita. Esittelyssä myös ensimmäistä kertaa uusi tatuointi, jonka taiteili ystäväni Petrie.

Dries Van Noten summer 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dries Van Noten summer 2015

Dries Van Noten summer 2015

Dries Van Noten summer 2015

Dries Van Noten summer 2015

Dries Van Noten summer 2015

Photos by Jenni / Pupulandia

2 Discussions on
“THAT DRIES VAN NOTEN SHIRT”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.