DANISH MINIMALISTIC BY MINIMUM

Minimalistic, quality and details are keywords of Minimum´s design philosophy. And it shows. I stopped by at Minimum showroom in Helsinki and boy I found my favourite pieces. This unlined raw-edged coat is divine. It´s simple but full of style and your wallet likes it too. The coat is from Minimum Extended collection launching in fall 2015.

Minimalistisuus, laadukkuus ja detaljit ovat Minimumin avainsanat suunnittelussa. Ja se näkyy. Piipahdin Minimumin showroomilla Helsingissä ja löysin suosikkini hetkessä. Vuoreton takki viimeistelemättömillä ompeleilla on taivaallinen. Takki on simppeli, mutta täynnä tyyliä. Lisäksi takin hinta ei ryövää kokonaan kukkaroasi. Takki on uutta Minimun Extended -mallistoa, joka lanseerataan syksyllä 2015.

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

But before the fall let´s enjoy the summer 2015 collection.

Loppuvuoden syysmuotiin on vielä hetki aikaa, joten fiilistellään ensiksi kesämallistolla.

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

Minimum fashion

 

 

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.