THE NEW SHAPE OF BOMBER JACKET

A trenchcoat-lenght bomber jacket is a hot trend. Kanye West rocked Fear of God LA long bomber jacket way back and introduced this must-have piece to the world. After H&M launched it´s own version for this season, it´s sold out in a heartbeat all around the world. There´s no panic if you didn´t get on the hot fashion bus right away. You can still jump in and embrace the trend with Rick Owens´ jacket from summer 2015 collection.

Trenssitakin mittaisesta bomber -takista on kasvamassa kuuma muoti-ilmiö. Alkuvuonna Kanye West piti yllään Fear of God LA -merkin pitkää pilottitakkia ja esitteli trendivaatteen maailmalle. H&M lanseerasi talvimallistoonsa oman version tästä kuumasta takista, joka on nyt myyty loppuun nettikaupasta ympäri maailmaa. Jos joku sattui missaamaan tämän ensimmäisen tulemisen, hätä ei ole kumminkaan suuri. Saamme kiittää Rick Owensia ja hänen 2015 kesämallistoaan, josta löytyy pitkä bomber -takki kahdessa värissä.

Rick Owens SS15 Long bomber jacket

Photos Rick Owens

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.