NEW WAY TO LOOK AT THINGS

Huawei Ascend Mate7 gives everything I insist – excellent progressiveness in a stylish package. A 6” screen on a compact metal body makes me discover the world in a new way and a 13MP lens ensures to capture the right moment. And I know that Mate7 is my mate. It needs my fingerprint to work.

Huawei Ascend Mate7 antaa kaiken mitä vaadin – loistavaa edistyksellisyyttä tyylikkäässä paketissa. Kuuden tuuman näyttö metallisessa kuoressa antaa minun katsoa maailmaa uudessa valossa ja 13 megapikselin kamera varmistaa, että saan tallennettua tärkeän hetken. Ja kaikki älypuhelimen mahdollisuudet avautuvat sormenjäljelläni.

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

Huawei Ascend Mate7

 Photos Kira / Blond Rivets

In a collaboration with Huawei Finland

2 Discussions on
“NEW WAY TO LOOK AT THINGS”

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.