#WEARSHOES – SHOES MAKE THE MAN.

High-quality footwear brand Zign launched fall campaign proclaiming the importance of leather shoes: Wear shoes – sharpen up!
#WEARSHOES -campaign highlights how leather shoes turn any outfit into a statement. Photographer Jamie Morgan shoot the new campaign with supermodels Zlata Mangafic ja Leebo Freeman. Check out the fierce campaign video here.

Laadukkaista nahkakengistä tunnetun Zign -kenkämerkin syyskamppanja julistaa nahkakenkien tärkeyttä. Wear shoes – sharpen up! -slogan painottaa nahkakenkien voimaa muuttaa rentokin asu särmikkääksi. Jamie Morgan kuvasi #WEARSHOES -kampanjan, jonka päätähtinä loistavat huippumallit Zlata Mangafic ja Leebo Freeman. Tsekkaa asennetta pursuava kampanjavideo täältä.

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

 Campaign photos Zalando

I teamed up with talented photographer Nadi Hammouda to create my own #WEARSHOES -campaign. Mysterious campaign shows my favourite pair of Zign leather shoes and emphasizes the truth – shoes make the man.

Yhdistin voimat lahjakkaan valokuvaajan Nadi Hammoudan kanssa luodakseni silverimäisen #WEARSHOES -kampanjan. Kuvat esittelevät suosikkini Zign -merkin syys-talvimallistosta. Kampanja alleviivaa myös totuutta, että kengät tekevät miehen.

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Zign #wearshoes

Photography NadiPhotography
Location Klaus K Sky Lofts

Zign silver zipper leather shoes
Tiger of Sweden Jeans denim jacket
Silent by Damir Doma shirt
Cheap Monday Tight slim fit jeans

 

In collaboration with Zign / Zalando

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.