MTWTFSS WEEKDAY SS15

Weekday SS15

As a Weekday fan I´m very excited about the new collection! Brand is always changing and going forward keeping the Weekday spirit. This time Weekday brings new simplicity and takes inpiration from architectual forms. More experimental label MTWTFSS Weekday rely on basic and strong colours: black, white and midnight blue. Choice of materials creates clean and strong high-end street fashion brand. Check out my favourite pieces below. Leather shirt and trousers are outstanding!

Weekdayn fanina olen innoissani uudesta mallistosta! Brändi kehittyy koko ajan pitäen yllä taattua Weekday-uskottavuutta. Tuorein Weekday-mallisto tuo uudenlaista yksinkertaisuutta arkkitehtuurista inspiroituneena. Kokeilevampi MTWTFSS Weekday-merkki luottaa vahvoihin väreihin: mustaan, valkoiseen ja yön siniseen. Laadukkaat materiaalivalinnat kokoavat malliston yhteen luoden vahvan ja puhtaan huipputason katumuotibrändin. Suosikkinilookini on ehdottomasti valkoinen nahkapaita housuilla.

Weekday SS15

Weekday SS15

Weekday SS15

Weekday SS15

Weekday SS15

Weekday SS15

 

Lookbook photos Weekday

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.