HAIDER ACKERMANN SS15

Haider Ackermann´s latest collection hit me hard. I can´t think about anything else than kimono jackets, silk vests, leather and silk trousers. Spring/summer 2015 collection is just so beautiful. Hard and soft at the same time mixing divine embroidery and rock´n´roll vibes.

Haider Ackermannin viimeisin mallisto osui aika lujaa ja teki suuren vaikutuksen. En voi kuvitella mitään muuta kuin kimonotakkeja, silkkiliivejä ja nahka- sekä silkkihousuja. Kesä 2015 mallisto on vaan niin kaunis. Mallisto yhdistää loistavasti kaksi vastakohtaa: kauniita kirjailuja ja rock´n´roll-henkisiä leikkauksia.

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Haider Ackermann

Photos Morgan O´Donovan & lookbook photos Style.com

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published.